Poslovno savjetovanje

Naša savjetodavna uloga je ono što nas najviše razlikuje od konkurencije! Spremnost da vama kao našem klijentu savjetima i iskustvom pomognemo da vaš posao radite efikasnije i sa najmanjim potrebnim troškovima te da postavite na najefikasniji način vaše poslovne procese.

Vaš uspjeh je naš glavni cilj!

Ukoliko tek osnivate poduzeće, pomoći ćemo vam kod pripreme i prikupljanja dokumentacije koja je neophodna za osnivački akt te vas uputiti u sve ostale bitne stvari kako bi na najbrži način registrirali svoju djelatnost.

savjetovanje

Pomoći ćemo vam postaviti poslovne procedure, te ukoliko se odlučite za našu knjigovodstvenu uslugu besplatno staviti na raspolaganje program za vođenje poslovanja (izradu ponuda, izdavanje računa, pregled skladišta, evidenciju uplata…). Time vam u startu štedimo cca 10.000 kn koliko stoji prosječni program te cca 400 kn mjesečno koliko stoji prosječno održavanje programa za manju firmu! Osim toga, kako je naš program zasnovan na najmodernijoj tehnologiji, svaka transakcija koju unesete (npr. izdate račun) se automatski unosi u sustav i nije je potrebno ponovno knjižiti. Zbog toga vam možemo ponuditi i povoljniju računovodstvenu uslugu!

Dugogodišnje iskustvo u računovodstvu i ažurno praćenje zakonskih propisa, daje nam mogućnost da vam uvijek osiguramo konkretan savjet i prijedlog kako bi kao naš klijent ispunili sve zakonske obveze. Također, želimo vam pomoći usmjeravajući vaše poslovanje prema poreznim uštedama u skladu sa zakonskim propisima.

Osim usluga financijskog i poslovnog savjetovanja, savjetodavnu uslugu i uslugu implementacije pružamo i u području poslovnih i IT procesa (odabir i postavljanje, izrada Weba, licenciranje itd.)

Želite da vas kontaktiramo? Kliknite ovdje

Top