Pomoć pri osnivanju poslovnog subjekta

 

Odlučili ste pokrenuti vlasitu firmu, obrt ili udrugu i niste sigurni odakle početi?

Naše dugogodišnje iskustvo daje nam mogućnost da vas konzultiramo pri odabiru oblika poslovnog subjekta ili udruge, uvažavajući pri tome vaše želje i mogućnosti, te zakonom propisana prava i obveze, ali i mogućnosti. Savjetom ćemo vam pomoći da odaberete oblik poslovnog subjekta koji je najprimjereniji vašem budućem poslovanju, te vas uputimo u zakonsku regulativu i proceduru registracije novog poslovnog subjekta.

Ukoliko postoje zakonski načini korištenja poticaja za poslovanje od strane HZZ-a ili druge institucije, uputiti ćemo vas u uvjete i pomoći u njihovom zadovoljavanju u svrhu realizacije istih.papirologija Pomoći ćemo Vam s pripremom i prikupljanjem dokumentacije koja je neophodna za osnivački akt.

Uz usluge računovodstvenog servisa koju nudimo svojim klijentima, ustupiti ćemo Vam besplatno program za poslovanje, tj. izdavanje računa (uključujući i one koje je potrebno fiskalizirati), ponuda, pregled plaćenih obaveza i potraživanje…

Današnje poslovanje gotovo da je nemoguće zamisliti bez interneta i tražilica. Mi ćemo vam besplatno izraditi optimiziranu internet stranicu, pomoću koje će vas vaši potencijalni kupci lakše pronaći.

 

Kao naš klijent dobivate:

  • pomoć prilikom osnivanja
  • besplatni poslovni program
  • povoljniju računovodstvenu uslugu
  • besplatnu internet stranicu

Želite da vas kontaktiramo? Kliknite ovdje