Newsletter kampanje

Imate bazu postojećih i potencijalih korisnika te im želite poslati informacije o akciji, novom proizvodu ili usluzi? Razlmislite o newsletter kampanji…newsletter

Newsletter kampanja je najčešći oblik e-mail kampanje. Newsletter je posebna vrsta e-mail poruke koja u sebi sadrži promotivne tekstove i poruke oblikovane u atraktivnom vizualnom rješenju. Putem newsletter kampanja mogu se promovirati razni proizvodi i usluge, a kampanje su posebno pogodne za promociju posebnih ponuda u kratkom vremenu ili predstavljanje novih proizvoda.

Ukoliko posjedujete listu potencijalnih i/ili postojećih klijenata, slanje ciljanih e-mailova najjednostavniji je i najjeftiniji oblik promocije Vaših proizvoda i usluga.
Prednost newsletter kampanja je što se poruka dostavlja izravno ciljanim grupama korisnika čije adrese su prikupljene predbilježbom samih korisnika. Na ovaj način postiže se maksimalni doseg ciljane skupine.

Slanje newsletter kampanja nije samo puko slanje mailova na veliki broj adresa, iz razloga što bi takva poruka bila prepoznata kao tzv. SPAM i vjerojatno ne bi dospjela do željenih korisnika. Iz tog razloga, za slanje newsletter kampanja koristimo posebno rješenje koje osigurava da željena poruka stigne do potencijalnih korisnika i da se razultat kampanje može vrlo detaljno pratiti (broj otvorenih mailova, posjećenih linkova i sl.)

 

Želite da vas kontaktiramo? Kliknite ovdje

Top