Izrada internet stranica

Prodaju li internet stranice Vaše proizvode? Koliko upita dnevno dobijete putem Vaših internet stranica?izrada stranice 1

Ukoliko su Vaši odgovori na gore postavljena pitanja negativni, vrijeme je da napravite kvalitetnu internet stranicu.

Kako smo svjesni da se možda prvi put susrećete sa procesom web dizajna i izrade web stranice mi ćemo Vam na najjednostavniji način pomoći da Vašu ideju pretvorite u kvalitetnu web stranicu koja će Vam dovesti nove klijente!

Vaš zadatak je da nam osigurate prema našim uputama potrebne materijale za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekstove, fotografije), a naš zadatak je idejno rješenje stranice, njezina izrada i sve tehničke stvari povezane s tim. Bez obzira trebate li prezentacijsku stranicu ili stranicu na kojoj možete samostalno kreirati sadržaj pronaći ćemo najbolje rješenje za Vas.

Svakom klijentu pristupamo profesionalno i pri tome nudimo inovativna rješenja praćena najnovijim internet standardima kao što je npr.”Responsive” dizajn, tj. stranica i korisnični doživljaj koji se prilagođava uređaju sa kojeg se konzumira internet stranica (računalo, mobitel, tablet…).

Za sve naše siteove osiguravamo i SEO (Search Engine Optimization). To je proces koji ima za cilj što bolju pozicioniranost web stranice u rezultatima pretrage To je proces kojem treba posvetiti najviše pozornosti prilikom izrade kvalitetne stranice.izrada stranice 2

 

Prednosti web stranice u odnosu na klasično poslovanje:

  1. prezentirate vaš posao, proizvode i usluge milijunima potencijalnih kupaca. Web stranica će sigurno unaprijediti prodaju i ostvariti povećanje prihoda.
  2. osvježavate vašu web stranicu aktualnim informacijama o poslu koji vodite, informacijama o proizvodima i uslugama koje nudite itd. Web stranica vam može sačuvati mnogo novca koje biste potrošili prezentirajući vaše proizvode kroz tiskane i elektronske medije.
  3. prezentirate svoj posao 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
  4. ažurirate web stranicu te prezentirate nove proizvode i usluge što je mnogo jeftinije od prezentiranja istih putem klasičnih tiskanih medija. Možete biti na odmoru, ali web stranica će objaviti određenu informaciju točno onda kada želite.
  5. omogućuje posjetiteljima i potencijalnim kupcima da lakše naprave poslovni odnos s vama. Kupci mogu biti na lokalnoj ili globalnoj razini.
  6. natječete se s drugim tvrtkama, vašim konkurentima ili poslovnim partnerima.
  7. ostvarujete kontakt sa drugim tvrtkama putem web stranice i osiguravate bolje poslovne uvjete

 

Želite da vas kontaktiramo? Kliknite ovdje

Top