Uštedite novac

Vaš ukupni mjesečni račun za knjigovodstvene  usluge i cjelokupnu programsku i informatičku podršku poslovanju ne mora izgledati kao primjer s lijeve strane!

 

Kako vam možemo pomoći?

Imate potpuno odvojen trošak knjigovodstvenog servisa te programa koji upravljaju vašim poslovanjem? Kada tome pridodate trošak informatičara koji vam održavaju sustav te trošak računala, čini vam se da sve zajedno plaćate puno previše?

Upravo otvarate poduzeće i potrebna vam je pomoć oko osnivanja, a uz to nemate nikakav program za izdavanje računa i vođenje poslovanja?

Trebate program za vođenje poslovanja (izradu ponuda, izdavanje računa, pregled skladišta, evidenciju uplata…) ili vam je održavanje postojećeg vrlo skupo i neefikasno? Mi vam besplatno ustupamo program za vođenje poslovanja!

Vaše poslovanje uključuje i maloprodaju i veleprodaju? Ili usluge?

Poslujete na više lokacija i potreban vam je jedinstveni on-line sustav povezan s računovodstvenim servisom?

Svog knjigovođu viđate puno češće nego svoje ukućane? Konstantno ste okruženi hrpama papira koje morate dostaviti svom knjigovodstvenom servisu? Na “prazni hod” zbog svega navedenog gubite previše vremena i zato Vam je manje vremena na raspolaganju da se posvetite stvarima gdje ste produktivni i profitabilni? Cijeli proces čini vam se neefikasan i skup?

Želite imati sve informacije o svom poslovanju na raspolaganju trenutno i 24 sata na dan s bilo koje lokacije, s bilo kojeg računala, tableta ili pametnog telefona?

Želite da vas kontaktiramo? Kliknite ovdje

Top