Besplatni program za poslovanje

Neovisno o vrsti djelatnosti kojom se bavite, svoje poslovanje teško možete obavljati bez pravog poslovnog sustava. Mi svojim klijentima potpuno besplatno stavljamo na raspolaganje cjelokupni sustav za poslovanje!

Naš poslovni sustav baziran je na najmodernijoj tehnologiji, maksimalno koristi prednosti interneta te je na taj način omogućava vrlo usku suradnju između vas kao korisnika i nas kao knjigovodstvenog servisa – ustvari zajednički radimo na istom sustavu istovremeno.

poslovni sustav 1To omogućava da imate uvijek ažurne informacije, te da su vam one dostupne 24 sata na dan, sa bilo kojeg računala, tableta ili pametnog telefona! Također, vrijedi i obratno, čim vi učinite neku promjenu (npr. izdate račun) on je i nama odmah vidljiv u sustavu te nema nikakve potrebe da dostavljate dokumentaciju, niti da je mi ponovno unosimo u sustav!

Naše cjelokupno rješenje za poslovanje omogućuje vam vođenje svih glavnih aspektata poslovanja kao što su npr.: izrada ponuda, izdavanje računa (standardnih i fiskalnih), vođenje maloprodajnog prodajnog mjesta (POS), pregled plaćanja, unos primki i ulaznih računa, pregled stanja skladišta, itd.

Na ovaj način imate višestruku korist:

 • dobivate besplatan program za vođenje cjelokupnog poslovanja čime štedite na sljedećim stavkama: trošak programa, mjesečno održavanje, trošak opreme na kojoj se program instalira
 • dobivate besplatan modul za vođenje maloprodajnog mjesta (POS) usko povezan s programom
 • cjelokupno održavanje, instalacija i zaštita sustava je naša briga i trošak. Sustav je instaliran na našoj lokaciju, vi mu pristupate kroz preglednik interneta.
 • osiguravamo vam obuku za korištenje sustava
 • imate 24 sata dostupne i uvijek ažurne informacije o stanju skladišta, potražvanja, plaćanja, itd.
 • možete povezati sve svoje poslovne lokacije na najpovoljniji način
 • bilo kada možete mijenjati kalkulaciju svoje prodajne cijene
 • zbog činjenice da se svaka prodaja (izlazni račun) bilježi direktno u sustav, račune nije potrebno ponovno slati ili dostavljati, kao ni ponovno unositi te smo vam zbog toga u mogućnosti ponuditi i povoljniju računovodstvenu uslugu!

 

I za kraj malo tehničkih detalja:
(Ukoliko vam nisu bliski pojmovi, preskočite, to nije nikakav problem za korištenje programa):

Izvještaje iz sustava moguće je dobiti u sljedećim formatima:

 • Microsoft Office (Excel, Word)
 • Open Office (Writer i Calc)
 • PDF

Program je u potpunosti kompatibilan i sa besplatim uredskm paketom OpenOffice te ukoliko se odlučite za ovo opciju, možete dodatno ušedjeti cca 1000kn po računalu. Kako se cijelom rješenjeu pristupa kroz internet preglednik, program je moguće koristiti na Windows, Mac, Linux, iOS i Android platformi. Modul za maloprodaju je dostupan isključivo za Windows platformu.

Želite da vas kontaktiramo? Kliknite ovdje

Top